Koncert iznenađenja: ,,Tijana za decu“

Kulturni centar Opštine Sokobanja za najmlađe je u okviru novogodišnjeg programa pripremio  iznenađenja. Tradicionalni ,,Doček Deda Mraza“ biće organizovan u petak, a ,,Dečije novogodišnje čarolije“ u nedelju 31. decembra u dvorištu stare škole. Kako saznajemo, ovo nije jedini novogodišnji program za mališane 3. januara biće održan koncert iznenađenja, kaže za naš program direktorka kulturnog centra, Daliborka Stevanović, koja poziva svu decu da dođu i uživaju u druženju.

Novogodišnji program za najmlađe u Sokobanji, ove godine je sadržajniji i bogatiji, a počinje tradicionalnim, devetim po redu, humanitarnim novogodišnjim koncertom Dečijeg hora ,,Sokolići“ večeras u bioskopu ,,Moravica“ sa početkom od 18h.

,,Vašoj dobroj volji stavljamo na izbor da svako od vas donese nešto što može usrećiti jedno dete, a uz pomoć Crvenog krsta pokloni će otići na prave adrese“, stoji u pozivu organizatora Edukativno – kreativnog centra ,,Lajtmotiv“ i Kulturnog centra – Sokobanja. Pokrovitelj manifestacije je Opština Sokobanja.

Nakon koncerta, Kulturni centar opštine Sokobanja deci poklanja predstavu ,,Zečicina novogodišnja zavrzlama“.

Već u petak sledi tradicionalni ,,Doček Deda Mraza“ u amfiteatru zavičajnog muzeja sa početkom od 17h.

U nedelju, na dan dočeka od 11 do 14h, mališani će uživati u novoj manifestaciji koja nosi naziv  ,,Dečije novogodišnje čarolije“. U dvorištu stare škole biće održane radionice glume, fotografije, likovne umetnosti, plesa i novinarstva na otvorenom, a nastupiće hor ,,Sokolići“, KUD ,,Soko“ i hip – hop plesna grupa.

3. januara biće održan koncert iznenađenja. Gošća će biti Tijana Dapčević sa svojim programom ,,Tijana za decu“ sa početkom od 16h u bioskopu ,,Moravica“.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *