Deca iz Sokobanje postigla izvanredan uspeh na međunarodnom plesnom takmičenju u Nišu

Na plesnom takmučenju međunarodnog karaktera ,,Balkana Dance Unity“, plesna grupa iz Sokobanje ,,Extrime Dance“ plesne škole iz Niša, postigla je izvanredne rezultate. Deca iz Sokobanje treniraju tek dva meseca, a u početnoj kategoriji osvojila su i prva i druga, kao i treća mesta, kaže za naš programa Aleksandra Milojković iz ,,Extrime Dance“ plesne škole i dodaje da je uspeh izvanredan, a da je još upečatljivija sama atmosfera u kojoj je takmičenje održano.

U hali u Nišu je bilo preko 2 000 učesnika – dece iz celog regiona i gledalaca, a deca iz Sokobanje su prema rečima edukatorke plesa bez treme izašla na scenu i odlično izvela planirani takmičarski program.

Da podsetimo, Extrime Dance škola plesa u okviru programa ,,Kulturica“, Kulturnog centra Opštine Sokobanja, časove organizuje u staroj školi, za sada subotom i nedeljom. Veliki je broj polaznika, kaže Aleksandra Milojković i dodaje da se nakon ovog uspeha nada još većem interesovanju. U Sokobanji će kako je istakla, prema dosadašnjem iskustvu u radu sa decom, ples biti u ekspanziji, jer su deca izrazito talentovana. Ona se zahvalila roditeljima koji su joj dali podršku u dosadašnjem radu sa decom na koju je kako je rekla za naš program veoma ponosna.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *