Konkurs za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 1 100 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji. Svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove za upis, mogu se prijaviti do 29. decembra u policijskim stanicama po mestima prebivališta.

Od 1 100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu ,,policajac“, 300 ,,saobraćajni policajac“ za poslove saobraćajnih nezgoda i 250 na radnom mestu ,,granični policajac“.

Za područke Policijske uprave Zaječar opredeljeno je: 8 polaznika za radno mesto policajca, 5 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca za poslove saobraćajnih nezgoda i 4 polaznika za radno mesto graničnog policajca. Kandidati za polaznike se prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu poplicijsku obuku www.copo.ede.rs.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *