Testiranje za žensku pionirsku odbojkašku reprezentaciju u Sokobanji

Selektor ženske odbojkaške pionirske reprezentacije, Nemanja Zekić, posetio je Sokobanju sa svojom ekipom gde su radili testiranje za reprezentaciju u sklopu testiranja Odbojkaškog saveza Srbije U Sokobanji je ovo testiranje bilo namenjeno generaciji devojčica rođenih 2009 i mladjih, a ovo je 19. testiranje za žensku odbojkašku pionirsku reprezentaciju i Kamp Ministarstva omladine i sporta.

Cilj je obići Srbiju radi prepoznavanja talenata i potencijala i do sada je testirano oko 500 devojčica. Osnovni postulat našeg testiranja i našeg razmišljanja jeste da nađemo nove buduće olimpijske šampione, rekao je ovom prilikom selektor Zekić. On je dodao da ono što očekuje žensku pionirsku reprezentaciju u naredne 2 godine jeste pre svega kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje je sudeći po učešću u protekle tri godine izvesno, a ono što je uvedeno po prvi put prošle godine jeste Svetsko prvenstvo za devojčice do 17 godina.

Osim dece iz Sokobanje, testiranju su prisustvovala i deca i iz Majdanpeka i Knjaževca. Čast nam je što su selektor i njegova ekipa došli da vide kakve mi uslove i igrače imamo i trudimo se da se predstavimo u najboljem svetlu, rekao je ovim povodom trener Odbojkaškog kluba ,,Ozren“, Miloš Krstić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *