15 godina od osnivanja Srpske napredne stranke

Srpska napredna stranke je obeležila je 15 godina od osnivanja i zvanično je otpočela predizbornu kampanju. Ovim povodom članovi Opštinskog odbora i stranke u Sokobanji okupili su se u centru na mermernom šetalištu, gde su delili materijal i razgovarali sa građanima.

Predsednik Opštinskog odbora, Vladimir Milovanović, je ovim povodom svim članovima Srpske napredne stranke čestitao godišnjicu.

Srpska napredna stranka osnovana je 21. oktobra 2008. godine, a na dan kada je navršeno 15  godina uspešnog rada, zvanično je počela kampanja za parlamentarne i lokalne izbore koji se očekuju 17. decembra, rekao je Milovanović. On je dodao da je predsednik opštine Sokobanja, dr Miodrag Nikolić, iz odredjog razloga podneo ostavku i da će za nekoliko dana biti formiran privremeni organ opštine, tako da će lokalni izbori biti prevremeni, a skladu sa uočenim okolnostima.

Staćeno na crtu onima koji nemaju poverenje u naš rad, iako ih je izuzetno malo, istakao je Milovanović koji je ovom prilikom najavio da će kampanja biti bazirana na radu koji je uložen u razvoj opštine i koji građani prepoznaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *