Ekipa iz Sokobanje na festivalu ,,Srbija u ritmu Evrope“

Predstavnice Sokobanje na najvećem muzičkom festivalu za decu i mlade “Srbija u ritmu Evrope” Magdalena Žugić i sestre Simona i Justina Jakšić, pripremaju se za spektakularan nastup koji će publika širom Srbije imati priliku da prati u direktnom prenosu na TV PRVA, u ponedeljak 23. oktobra od 21 čas.  Grad – domaćin ovogodišnje manifestacije je Zrenjanin. Sokobanjska ekipa nastupa pod rednim brojem 7. Predstaviće se Francuskom pesmom “Folen”.


Najveće dečije muzičko takmičenje „Ritam Evrope“, koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću ima tradiciju dugu već više od 12 godina i podržano je od strane ambasadora zemalja Evrope, Izraela i Australije. „Ritam Evrope“ je takmičenje koje okuplja decu i omladinu uzrasta od 14 do 21 godine koja pored svog grada ili opštine predstavljaju i pevaju na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela ili Australije. Ukupan maksimalan broj gradova predstavnika – takmičara je 24 u jednoj zemlji. Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova, glasova žirija gradova učesnika i glasova stručnog žirija. Grad pobednik kao nagradu dobija sledeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada kao i promociju svog grada na nacionalnoj televiziji, a deca grada pobednika nagradno putovanje u zemlju koju su u televizijskom programu predstavljala.

U ponedeljak 23. oktobra od 21 čas na TV PRVA glasanjem SMS porukama za redni broj 7 Sokobanja će dati podršku svojim predstavnicama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *