Predstavnice Sokobanje na muzičkom festivalu ,,Srbija u ritmu Evrope“

Predstavnice Sokobanje na najvećem muzičkom festivalu za decu „Srbija u ritmu Evrope“ sestre Justina i Simona Jakšić i Magdalena Žugić provele su ovaj vikend u Zrenjaninu na pripremama za nastup na ovoj manifestaciji. U subotu su predstavnice sa svojom koordinatorkom Oliverom Denić prisustvovale svečanom prijemu kod gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure. Tada je žrebanjem određeno da naša ekipa nastupa pod rednim brojem 7.

Sokobanja se predstavlja pesmom „Fulenn“ sa kojom je Francuska nastupala na Evroviziji 2022. godine.

„Ovo je sve nadmašilo naša očekivanja! Rad sa ovakvim stručnim timom je jedinstvena prilika koja se retko pruža! Upoznale smo mnogo dece iz različitih delova Srbije – to su vrhunski talentovana deca, mnogi su već sa bogatim scenskim iskustvom, ali su nadasve dobri ljudi. To nam sve daje podstrek da i mi damo svoj maksimum i da pokažemo da je i Sokobanja mesto mladih pevačkih talenata,“ izjavila je Simona.

Muzički festival za decu i mlade „Srbija u ritmu Evrope“ publika širom Srbije imaće priliku da prati u direktnom prenosu u ponedeljak, 23. oktobra sa početkom u 21 čas na TV Prva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *