Sokobanjski karatisti osvojili sedam medalja na ,,Copper kupu“ u Boru

Takmičari Karate kluba ,,Ozren Sokotop“ postigali su izvanredne rezultate na 41. ,,Copper kupu“ u Boru, Međunarodnom turniur na kome je učestvovalo 450 takmičara iz 39 klubova. Sokobansjki karatsisti su se iz Bora vratili sa 7 medalja.

Ovo je odličan rezultat za početak takmičarske godine, kaže za naš program Ivana Zanfirović, generalna sekrertarka kluba. Milica Milenković je osvojila 1. mesto i zlatnu medalju, Neda Radojković, Branislav Miladinović i Ivana Pavlović su osvojili 2. mesto i srebrne medalje, dok su Nina Dragutinović, Velika Trande i Vasilije Jevtić osvojili treće mesto i bronzane medalje.

Razgovarali smo sa Ivanom Pavlović, koja se iz Bora vratila sa srebrnom medaljom. Kaže da je zadovoljna uspehom. Priprema se za prvenstvo Karate saveza uže Srbije za kadete i juniore, koje će biti održano u subotu. Nada se medalji i na ovom takmičenju. Njen najveći uspeh je treće mesto na Prvenstvu Srbije, a osvojila je i veći broj medalja na turnirima. Kako nam je rekla, do kraja sezone daće sve od sebe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *