Dečija nedelja u Predškolskoj ustanovi ,,Bucko“

Obeležavanje Dečije nedelje u Predškolskoj ustanovi ,,Bucko“ počelo je juče tradicionalnim maskenbalom. Do kraja nedelje najavljene su različite aktivnosti i radionice za mališane.

U predškolskoj ustanovi ,,Bucko“, dečija nedelja se tradicionalno obeležava bogatim programom za mališane. Juče je organizovan maskenbal, a zatim i aktivnosti iz oblasti likovnog stvaralaštva na temu ,,Srce Srbije“., saznajemo od vaspitača, Dušana Jevtića.

Prema programu obeležavanja Dečije nedelje danas su ,,Buckići“ radili na aktivnostma upoznavanja sa dečijim pravima i uživali u predstavi ,,Aska i vuk“, poklonu Kulturnog centra Opštine Sopkobnja.

Sutra će mališani posetiti, predsednika opštine Sokobanja, a nakon posete biće organizovane ,,Igre bez granica“ na terenima Sportsko – rekreativnog centra ,,Podina“. U četvrtak će mališani posetiti Narodnu biblioteku ,,Stevan Sremac“, a nakon toga će biti organizovana radionica ,,Veliko srce Srbije, na kojoj će deca izrađivati srca od različitih materijala. Ovi radovi će u petak biti deljeni građanima u centru Sokobanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *