Distinguished Gentleman’s Drive u Sokobanji

U nedelju 24.septembra u Sokobanju stiže Distinguished Gentleman’s Drive u organizaciji Oldtajmer kluba iz Niša. Sokobanja je ove godine stala u red sa velikim svetskim i srpskim gradovima, kao jedan od učesnika ove globalne manifestacije.

Ovaj humanitarni događaj se u svojoj trećoj godini postojanja po drugi put organizuje u Srbiji a prvi put u našoj banji. Oldtajmer pandan sada već globalno popularnom Gentleman’s Ride-u, zamišljen je kao vožnja kojom će vozači predstaviti svoja čuvana i negovana stara vozila odeveni prefinjeno i elegantno, a sve u svrhu skretanja pažnje na maligne bolesti kod muškaraca i sakupljanja simboličnih donacija globalnom humanitarnom fondu koji se bavi prevencijom istih istakli su u Oldtajmer klubu Niš.

Oldtajmeri polaze iz Niša u prepodnevnim časovima i stižu u Sokobanju u terminu od 12.30 – 13 sati, zatim sledi defile kroz centar grada i izložba vozila na šetalištu. Oko 14 sati i 30 min predviđena je dodela nagrada i zahvalnica učesnicima drajva a manifestacija se završava u 17 sati. Sokobanja i Sokobanjčani će biti u prilici, da u nedelju, budu deo globalne slike koja će poslati poruku solidarnosti i brige za zdravlje muške populacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *