Program Banjskog zabavnog leta

Na programu Banjskog zabavnog leta, veceras od 20 sati, na velikoj sceni Letnje pozornice “Vrelo” biće održana lutkarska predstava za decu ,,Tri praseta“ . Ulaz je slobodan.


U utorak, 29. avgusta, od 20 sati, na velikoj sceni LP “Vrelo” biće održana predstava “Istočni anđeo“. Glavne uloge igraju naši poznati glumci ljiljana Stjepanović, Ljiljana Lašić i Stevan Piale. Cena ulaznice je 150 dinara i može se kupiti u Turističkom-informativnom centru i na Letnjoj pozornici na dan događaja.


Predstava „Svetozar III“ koju izvodi glumac Ivan Perković, održaće se u sredu, 30. avgusta od 20:00 sati, na velikoj sceni Letnje pozornice „Vrelo“. Cena ulaznice je 150,00 dinara i mogu se kupiti u Info centru i na Letnjoj pozornici na dan događaja.


U četvrtak 31. avgusta završava se program Banjskog zabavnog leta za ovu sezonu, predstavom ,,Dobrodošli u kabare“. Od 20 sati, na velikoj sceni LP “Vrelo” gledaoci će uživati u izvođenjima poznatih glumaca Tanje Bošković i Radeta Marjanovića. Cena ulaznice je 150 dinara i može se kupiti u Turističkom-informativnom centru i na Letnjoj pozornici na dan događaja