Izabrani najbolji za mesec jul u okviru akcije ,,Biramo najbolje“

U okviru akcije ,,Biramo najbolje“, Turističke organizacije Sokobanja, dodeljena su priznanja najboljima u 9 kategorija za mesec jul. Nakon završretka akcije sledi izbor sveukupnih pobednika koji će biti nagradjeni studijskim putovanjem.

U kategoriji najbolja turistička agencija, dobitnik priznanja je agencija ,,DM“, dok je priznanje najboljeg stanodavca dodeljeno apartmanima ,,Zvezda lux“.

Najbolji ugostiteljski objekat za mesec jul je Kafe bar ,,Garden“, najlepše dvorište je dvorište Biljane Djokić, a najbolji gost je Milovan Ilić. U kategoriji najbolji turistički radnik priznanje je dodeljeno Ivani Vujsić, a Miloš Jovanović je nagradjen priznanjem u za doprinos razvoju turizma. Za najboljeg preduzetnika u julu proglašeno je preduzeće ,,Ketering SB 018″, dok je priznanje u kateoriji najbolje seosko domaćinstvo pripalo Vojkanu Radivojeviću.

Nakon završretka akcije sledi izbor sveukupnih pobednika koji će biti nagradjeni studijskim putovanjem. Ove godine biće organizovan obilazak znamenitosti, prirodnih atrakcia i ugostiteljskih objekta Zapadne Srbije, kaže direktor Turističke organizacije Sokobanja, Ljubinko Milenković.