VI Međunarodni letnji tekvondo kamp u Sokobanji

VI Medjunarodni letnji tekvondo kamp zvanično je otvorio i prisutnima se obratio Iranski ambasador u Srbiji, Rašid Hasanpur. Učešće na kampu u Sokobanji uzela je seniorska reprezentacija Irana, a uz podršku Iranske tekvondo federacije, što je velika čast za oragnizatore jer je ova prvo učešće iranskih seniora na medjunarodnom kampu.

Pored iranskih i srpskih sportista, na ovom velikom medjunarodnom kampu učestvovali su tekvondisti iz Grčke, Severne Makedonije, Bugarske, Rumunije, Madjarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Egipta , Uktrajine i Švajcarske. kako su nam rekli učesnici kampa, organizacija je bila odlična, a Sokobanja ima sve uslove za organizicaju većih takmičenja u ovom sportu.


Vlada Nikodijević, glavni trener Tekvondo kluba ,,Asterix“ iz Niša i jedan od organizatora VI Medjunarodnog letnjeg tekvondo kampa u Sokobanji kaže da je ovo jedan od najvećih kampova do sada organizovanih u Srbiji. Uslovi u Sokobanji su, kao je rekao odlični i ideja je da klub ,,Asterix“ u saradnji sa klubom ,,Azija“ iz Beograda i Iranskom tekvondo federacijom napravi ovde jedan od največih tekvondo kampova u Evropi koji bi imao i 500 učesnika iz tridesetak zemalja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *