ULAGANJA U STOMATOLOŠKU SLUŽBU DOMA ZDRAVLJA

Ministarka zdravlja, Danica Grujić obišla je u nedelju poplavljena područja u opštini Sokobanja, u akciji obilaska ugroženih područja Vlade Republike Srbije, radi prikupljanja informacija o nastaloj šteti. Ono što njenu posetu čini jedinstvenom jeste da je u Sokobanji provela čitav dan obišavši sve zdravstvene ustanove.

Tokom obilaska Doma zdravlja bila je zainteresovana za stomatološku službu.Ovom prilikom je rekla da postoji mogućnost zaposlenja još jednog stomatologa u Sokobanji. Kadrovski plan ove ustanove predviđa tri stomatologa, kako se broj stanovnika smanjio trenutno su upošeljena dva, ali se u Domu zdravlja nadajiu da će zalaganjem ministarke Grujičić biti angažovan još jedan. Prema rečima direktora Doma zdravlja, Slaviše Antonijevića, na unapredjenju ove službe se radilo u proteklom periodu, a u planu je nabavka nove opreme.

MEDIJSKI PROJEKAT “ZDRAVOSFERA” SUFINANSIRA OPŠTINA SOKOBANJA STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE ORGANA KOJI JE DODELIO SREDSTVA