ODLIČNA SARADNJA LOKALNE SAMOUPRAVE SA MINISTARSTVOM ZDRAVLJA

Predsednik opštine Sokobanja, Miodrag Nikolić je tokom posete ministarke Grujičić istakao da je ona prva na ovoj funkciji koja je u poslednjih 30 godina obišla sve zdravstvene ustanove u Sokobanji.

Ministarka je sagledala sve probleme kako pacijenata tako i radnika, opremljenost i stanje objekata. Ministarstvo zdravlja će maksimalno izaći u susret kako bi se unapredile zdravstvene usluge u Sokobanji, istakao je ovom prilikom predsednik opštine Sokobanja.

Lokalna samouprava intenzivno radi na unapređenju zdravstva i dostupnosti zdravstvenih usluga gradjanima, ali prema rečima predsednika opštine, Miodraga Nikolića, rešenje nekih problema ne zavisi od loklane samouprave, već isključivo od resornog ministarstva i Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje. Kao lekar na čelu opštine, doktor Miodrag Nikolić se trudi da pomogne u rešavanju problema svih zdravstvenih ustanova. On je za ostvarenje ovog cilja istakao značaj saradnje opštine Sokobanja sa direktorima zdravstvenih ustanova u Sokobanji i sa resornim Ministarstvom.

Nakon obilaska terena sa ministarkom Grujičić, predsednik opštine Sokobanja, dr Nikolić je rekao da će opština i država sagledati svu štetu i da će u što kraćem periodu preko Ministarstva za javna ulaganja pomoći svima koji su pretrpeli štetu usled obilnih padavina.

MEDIJSKI PROJEKAT “ZDRAVOSFERA” SUFINANSIRA OPŠTINA SOKOBANJA STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE ORGANA KOJI JE DODELIO SREDSTVA