OTVARANJE OBJEKATA SPECIJALNE BOLNICE „SOKOBANJA“

Specijalna bolnica „Sokobanja“, u skladu sa planovima za predstojeću sezonu, planira otvaranje dečijeg objekta „Vila Bota“ i „Starog zavoda“ od 15. maja.

Prema rečima direktorke, dr Ivane Filipović, postoji veliko interesovanje kako roditelja za boravak dece, tako i odraslih. Ove godine će u Starom zavodu biti smešteni penzioneri koji imaju pravo na dolazak preko PIO fonda u trajanju od 10 dana, a u Vila Boti deca iz cele Srbije koja dolaze na respiratornu rehabilitaciju, kao i deca iz naše opštine koja se leče od astme i drugih akutnih oboljenja pluća.

Banjska ambulanta u Starom zavodu trenutno radi u prepodnevnim satima, a kada Stari zavod bude počeo sa celodnevnim radom radiće i duže. Banjskih gostiju koji su zainteresovani za standardne balneološke terapije ima, a kupatilo „Banjica“ će biti otvoreno od 1. juna, tako da su i u ovom objektu u toku pripremni radovi za otvaranje sezone.

Očekujemo da će Sokobanja i ove godine biti ponovo jedna od najposećenijih banja, a samim tim da će i usluge Specijalne bolnice „Sokobanja“ biti u što većem broju dostupne gostima, istakla je za naš program doktorka Ivana Filipović.

MEDIJSKI PROJEKAT “ZDRAVOSFERA” SUFINANSIRA OPŠTINA SOKOBANJA
STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE ORGANA KOJI JE DODELIO SREDSTVA