Novogodišnji program za decu

Kulturni centar Opštine Sokobanja za najmlađe je u okviru novogodišnjeg programa pripremio ,,Dečije novoigodišnje čarolije“ koje će bitio održane u nedelju 31. decembra u dvorišrtu stare škole. Ovaj program se sastoji iz radionica koje je Kulturni centar pokrenuo u saradnji sa Osnovnom školom ,,Mitropolit Mihailo“. Radionicama plesa, glume, novinarstva, fotografije i likovnog stvaralaštva koje će biti održane u dvorištu stare škole od 11 do 14h moći će da se pridruže svi zainteresovani mališani.

Deca sa likovne sekcije će izrađivari ukrase kojima će okititi jelku, a svi humani ljudi moći će da kupe njihove radove i time pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Manifestaciju će otvoriti dečiji hor ,,Sokolići“ svojim nastupom, a nastupiće i dečiji ansambl Kulturno umetničkog društva ,,Soko“ i hip-hop grupa Extrime Dance plesne škole.

Kako je najavljeno iz Kulturnog centra biće još lepih iznenađenja uz Deda Mraza i animatore.

U sklopu novogodišnjeg programa je i tradicionalna manifestacija koja godinama unazad okuplja veliki broj dece – ,,Doček Deda Mraza“. Danas od 17h u amfitetaru zavičajnog muzeja mališani imaju priliku da uživaju u driženju i slatkim iznenađenjima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *