Завршни радови на уређењу просторије за скенер у Специјалној болници ,,Озрен“

Председник привременог органа општине Сокобања Миодраг Николић обишао је завршне радове на уређењу просторије за скенер у Специјалној болници ,,Озрен“. На иницијативу локалне самоуправе и захваљујући сарадњи са Амбасадом Сједињених Америчких Држава, Специјална болница ,,Озрен“ је добила скенер, а поред тога, ова болница је своју дијагностику унапредила и дигиталним рендгеном који је добила захваљујући Републичком фонду за здравствено осигурање.

Просторија за скенер апарате се због своје специфичности и посебних услова разликује од других болничких просторија те је њу потребно у складу са тим опремити. Председник привременог органа општине, Миодраг Николић се овом приликом захвалио свим сокобањским привредницима, као друштвено-одговорним лицима, који су препознали потребу Сокобање и донацијама помогли да ова просторија буде адекватно уређена.

Мени као лекару је посебно драго се у Сокобањи квалитет здравствених услуга појачава, чему настојимо да доприносимо и у будућем периоду, а надам се да ће ресорно министарство, организације и Влада Републике Србије наставити да улажу у сокобањско здравство, поручио је Николић.

Директорка Специјалне болнице ,,Озрен“, Горана Антонијевић“ је овом прилико истакла  значај ове дијагностичке процедура за рад болнице. Како је рекла ово је животно дело радиологије Специјалне болнице ,,Озрен“, које ће значајно променити рад oве установе, посебно рендген техничара Дејана Милијића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *