Клуб ,,Озрен 2018.“ отпочео такмичарске активности успехом у Крању

Млади и талентовани фудбалери из Спортског удружења фудбала „Озрен 2018” били су од 25. до 28. октобра гости Школског центра у Крању, где су отпочели своје такмичарске активности и одмах остварили велики успех. Овом приликом савладали су тим школског центра у Крању резултатом 6:3, сазнајемо од тренера, Милана Гавриловића. 

Председник скупштине удружења „Озрен 2018” Милорад Гавриловић који је организовао ово гостовање и све време био уз фудбалере, с поносом истиче убедљивост победе над словеначким тимом, узимајући у обзир то што клуб Школског центра у Крању има високи ранг у држави − 2. место у лиги школских тимова. Путовање су својим донацијама финансијски помогли чланови Удружења грађана „Бањско преображење”,чиме се наставља мисија удружења и континуитет улагања у младе људе из Сокобање, а све у циљу њиховог усавршавања и окретања правим вредностима.

Помоћ у донирању опреме пружили су Спортско-рекреативни центар, као и Спортски савез општине Сокобања, на чему им је управа клуба Озрен 2018 посебно захвална.− У наредном периоду очекујемо посету фудбалера школског центра из Крања и радујемо се прилици да будемо добри домаћини. Али, највише нас радује то што смо успоставили мост пријатељства између Сокобање и Словеније − закључује Гавриловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *