Вечерас је финале 17. Ноћног турнира у малом фудбалу

Вечерас ће се одиграти финалне утакмице турнира, а након тога најбољима ће бити додељена признања и награде. За прво место боре се екипе Владан Гета Таурус Констракшн и Росуља Власотинце.

На теренима код школе одржава се 17. Ноћни турнир у малом фудбалу – Сокобања 2023. До сада су одигране квалификационе утакмице, за викенд четвртфиналне а синоћ полуфиналне. Кадети, полуфинале:
Резултати полуфиналних утакмица за сениоре су следећи:

Владан Гета Таурус Кон – Болеро печењара Палиграци 3:2
Росуља Власотинце – Доктори, након извођења пенала Росуља је забележила победу

Вечерас је финале турнира и додела награда најбољим екипама. Oд 20:30 за треће место ће се борити Болеро Печењара Палиграци и Доктори док нас од 21:30 очекује финална утакмица између Владан Гета Тауруса Констракшн и Росуље. За прва 3 места у категорији сениора обезбеђене су и новчане награде и то за 1.место 200.000 динара, за 2.место 80.000 динара и за 3.место 40.000 динара.

Током трајања турнира, сваке вечери на улазу у терен код школе, постављена је кутија за добровољне прилоге за лечење малог Матије Живановића из Трубаревца.
Турнир се одржава на новој подлози терена код школе, у организацији Спортског савеза општине Сокобања,а под покровитељством општине Сокобања.