VII ноћни турнир у малом фудбалу“Шарбановац 2023″

Завршен је VII НОЋНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ШАРБАНОВАЦ 2023“. Првог и другог дана турнира одиграни су мечеви групне фазе, док су трећег дана одиграни полуфинални мечеви, као и мечеви за треће и прво место. Наступило је укупно седам екипа, Стефанел 2, Бољи живот, Клинци, КМФ Озрен, Даки такси, Мала башта и Мужинац.


Након узбудљивих мечева одиграних пред бројном публиком у Шарбановцу, треће место на турниру и награду у виду вечере у ресторану Зеленгора и комплет карата у Аква парку Подина за целу екипу освојила је екипа Мала башта, друго место и новчану награду у износу од 30.000 динара освојила је екипа Стефанел 2 и прво место као и новчану награду од 50.000 динара освојила је екипа КМФ Озрен.


Признање најбољег голмана понео је Иван Стојковић из екипе КМФ Озрен, најбољи стрелац је Илија Ристић из екипе Мужинац, најперспективни играч турнира је Стефан Живановић из екипе Стефанел 2, док је признање за најбољег играча турнира добио Немања Стојаковић из екипе КМФ Озрен. Епитет фер-плеј екипе понео је тим из Мужинца.
Награде најбољима у виду пехара, медаља и диплома уручили су заменик председника општине Сокобања Владимир Миловановић и председник Спортског савеза општине Сокобања Александар Фабијан.

Спортски савез је обезбедио пехаре, медаље, дипломе као и сву потребну помоћ, подршку и логистику у организацији VII НОЋНОГ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ШАРБАНОВАЦ 2023“, који се на радост свих љубитеља фудбала, након неколико година паузе поново „вратио“.