Изабрани најбољи промотери туристичке понуде за месец јун

ТО Сокобања је изабрала најбоље промотере туристичке понуде Сокобање за месец јун у акцији “Бирамо најбоље”.

Јуче су у просторијама туристичке организације додељена признања добитницима из свих категорија који својим радом доприносе развоју туризма и афирмацији Сокобање. У категорији  НАЈБОЉА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА, добитник је ТА “Неца Пром”.  У категорији  НАЈБОЉИ СТАНОДАВАЦ награда је отишла апартманима “Вортекс”.

  У категорији  НАЈБОЉИ УГОСТИТЕЉСКИ ОБЈЕКАТ прузнање је добио ресторан “Зеленгора”.

У категорији  НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ добитник је Љубиша Максимовић из Сокобање.  У категорији  НАЈБОЉИ ГОСТ добитница је Жаклина Туфанић.  У категорији  НАЈБОЉИ РАДНИК признање за јун је добио Марко Радисављевић.  У категорији  УДРУЖЕЊЕ или ПОЈЕДИНАЦ  признање је отишло Спортском савезу општине Сокобања. 

У категорији  НАЈБОЉИ ПРЕДУЗЕТНИК  јунски добитник је радња за израду предмета од коже “Промотив”.

Љубинко Миленковић, директор ТО Сокобања је поделио признања јунским добитницама истакавши да туристичка организација на овај начин истиче, подржава и промовише рад људи у туристичком сектору. Уједно су признања мотив и пример не само за добитнике већ и за њихово окружење да раде боље и квалитетније рекао је Миленковић, честитајући добитницима признања за месец јун у акцији ,,Бирамо најбоље”.