КМФ ,,Озрен-Ресторан Зеленгора“ победник турнира у Милушинцу

Протеклог викенда  у Милушинцу je одржан турнир у малом фудбалу. Наступило је укупно шет екипа,  пет са територије наше општине и једна из Књажевца. Екипе које су узеле учешђе на турниру у Милушинцу су Милушинац, Мужинац, Хипнотисано пиле, КМФ Озрен Ресторан Зеленгора, Продукт стил  Књажевац и Буковик.

Треће место на турниру освојила је екипа Буковик, друго место екипа Продукт стил из Књажевца a прво место освојила је екипа КМФ Озрен Ресторан Зеленгора. Новчану награду у износу од 20.000 динара, првопласирана екипа КМФ Озрена је   донирала у хуманитарне сврхе за лечење малог Илије из Сокобања. Признање за најбољег голмана понео је Душан Богосављевић из екипе Буковик, најбољи стрелац је Давид Стојановић из екипе Продукт стил, док је признање за најбољег играча турнира добио Ђорђе Стаменковић из екипе КМФ Озрен Ресторан Зеленгора.

Награде најбољима,  уручио је председник Спортског савеза Александар Фабијан.  Спортски савез општине Сокобања се захваљује домаћинима из Милушинца, уз чију помоћ и на чију иницијативу је након неколико година паузе враћен Турнир у малом фудбалу.